top of page

Když nemůžete vy do knihovny, přichází knihovna k vám

"Rozvoz knih až na váš práh nebo balíček knih na přání"


Bohužel, Městská knihovna v Broumově je pro naše čtenáře z nařízení Vlády ČR dočasně uzavřena. Hledáme cesty, jak k vám knihy dostat bez toho, abychom ohrozili vás i nás.

Ve spolupráci s Informačním centrem Broumov jsme našli způsob, jak to učinit.


A) Po předchozí domluvě s knihovnou vám v rámci BROUMOVA rádi dovezeme balíček knih až před vaše dveře. Rozvoz se bude konat jenom po dobu uzavření knihovny kvůli COVID 19, a to vždy ve středu mezi 10–12 hodinou. Službu může využít zdarma každý čtenář s platnou registrací v knihovně. (Čtenáři z okolí Broumova se na nás mohou obrátit telefonicky či písemně a jistě pro ně najdeme uspokojivé řešení).

B) Pro ty čtenáře, kteří jsou schopni vyzvednout si balíček předem objednaných knih osobně, mohou tak učinit ve vyhrazené dny a ve vyhrazeném čase: pondělí a čtvrtek mezi 9–11 hod. Termín předání je nutno domluvit předem. Převzetí balíčku bude probíhat u vchodu do oddělení pro děti. (Zvoňte u vstupu do oddělení pro děti.)

JAK SI OBJEDNAT KNIHY Z KNIHOVNY?

1. Na vyžádání Vám rádi připravíme balíček knih.

2. Pokud chcete knihy dle našeho doporučení nebo cokoli z beletrie od určitého autora, vybereme za vás. Máte-li ale zájem o konkrétní tituly, prosíme o prověření předem v našem online katalogu, zda jsou knihy dostupné.

3. Knihy si můžete objednat těmito způsoby: a) vhodit lísteček s vašim požadavkem do schránky knihovny (vhoz vedle vchodu) b) napsat e-mail: pujcovna@knihovnabroumov.net c) telefonicky: 491 523 733, 602 890 017, 775 986 496 d) SMS: 731 683 149

JAK PŘEVZÍT BALÍČEK S KNIHAMI? Můžete si vybrat: a) po domluvě si vyzvednout knihy v chodbě knihovny b) domluvit se s námi na termínu, kdy vám dovezeme knihy domů

246 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page