top of page

Od 25. května 2020 OTEVŘENO

Plánovaná rekonstrukce podlah a osvětlení v dětském oddělení je u konce a knihovna je od pondělí 25. května 2020 připravená k opětovnému otevření pro vás - uživatele.



Co se týká služeb knihovny - půjčování a vracení knih (a jiných dokumentů) bude fungovat v běžném režimu. Využít budete moci i další služby - rezervace dokumentů, objednávání knih z jiných knihoven (tzv. MVS), tiskové a kopírovací služby. V případě zájmu si můžete objednat požadované knihy předem (z online katalogu; na telefonu 491 523 719 nebo e-mailu pujcovna@knihovnabroumov.net), my je připravíme a Vy si je ve smluvený čas vyzvednete v knihovně.

Prozatím nebude fungovat veřejný internet.

Do konce června nejsou v plánu žádné kulturní akce, o náhradních termínech neuskutečněných kulturních akcí Vás budeme včas informovat.


Věnujte pozornost otevírací době, která je mírně poupravená a platí i přes celé letní prázdniny:


Dětské oddělení bude přístupné ve výše uvedených časech přes oddělení pro dospělé, kde budete také obslouženi (vrácení i vypůjčení knih pro děti)!

Vzhledem k tomu, že vrácené knihy musí být na 24 hodin uloženy do karantény, buďte prosím shovívaví k omezenému výběru a množství knih v regálech.


Stále platí také pravidla týkající se ochrany zdraví v souvislosti s pandemií koronaviru - prosíme tímto o jejich respektování a dodržování:


134 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page