top of page

Knihodpoledne - program na září 2020

Startujeme druhý ročník pravidelných středečních klubových setkávání pro děti nad zajímavou knížkou. Čtení a porozumění textu je velice důležitou dovedností nejen dětí, ale posléze i dospělých. A - bohužel - není zdaleka samozřejmostí, že každý tuto dovednost ovládá, byť nás čtení provází neustále (mnohdy si to ani neuvědomujeme).


Knihodpoledne dětem přináší pestrý program plný společného čtení, diskutování nad textem, tematického tvoření atd. Pomáhá otevřít dveře do světa dětské fantazie, poskytuje prostor pro seznámení s knižními hrdiny, podporuje a rozvíjí čtenářskou gramotnost dětí.


Stejně jako v loňském roce, i letos se na prvním setkání 23. září potkáme s Medvědem WRR. Ve druhém díle úspěšné knížky budeme se známým hrdinou zachraňovat knižní svět. Poslední zářijovou středu se můžete těšit na dobrodružnou bojovku v knihovně. Dobrodruh Timo už přečetl všechny knížky a nezbývá mu nic jiného, než jít a prožít si jedno velké dobrodružství sám. Přidáme se k němu a pokusíme se doplnit slepou mapu!



22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page