top of page

Online platby v knihovně

Úhrada poplatků online prostřednictvím platební brány ČSOB




Od ledna 2022 přináší broumovská knihovna pro své uživatele novou službu. Nově máte možnost uhradit poplatky za registraci, upomínky a ostatní služby knihovny nejen osobně v knihovně, ale také z pohodlí svého domova - platební kartou prostřednictvím online platební brány ČSOB.


Jak uhradit poplatky online přes internet? Abyste mohli zaplatit např. registrační poplatek přes internet, musíte být nejprve našim registrovaným čtenářem. Tedy například v případě, že vám vypršela registrace z předchozího roku a chcete zaplatit poplatek na dalších 12 měsíců. Pomocí čísla vašeho průkazu do knihovny se musíte zaregistrovat do svého čtenářského konta, které najdete na webových stránkách knihovny v online katalogu. (viz. Podrobný návod na registraci do čtenářského konta). Pokud už čtenářské konto máte, stačí se do něj přihlásit. Ve čtenářském kontě pak klikněte na Můj účet v menu. V sekci Stav konta pak klikněte na Zaplatit dluhy online.

V otevřeném okně zaškrtněte Registrační poplatek a klikněte na Zaplatit. Ještě jednou potvrdíte zobrazenou částku a objeví se platební brána ČSOB. Vyplníte své platební údaje z karty a platbu potvrdíte. (viz. Podrobný obrazový návod na online platby). Podobně můžete zaplatit dluhy za upomínky, MVS službu,...)

20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page