top of page

Zpátky do školy!

Jak to tak bývá, dny volna utečou rychlostí blesku, opět je tu září a s ním spojené povinnosti. Abychom Vám ten šok z opětovného nástupu do školy alespoň trochu ulehčili, nabízíme možnost využít služby obalení učebnic. Ušetříte si čekání ve frontě a hledání vhodného obalu na atypické rozměry učebnic. Obalené knihy budete mít připravené k vyzvednutí druhý den!

Pro zájemce je připravená ve středu a pátek tvořivá dílnička, kde si sami můžete učebnici vyzkoušet obalit! Jedna učebnice je zdarma, další dle ceníku (A5 - 8,- Kč; A4 - 10,- Kč; A3 a větší - 15,- Kč).


Od 23. září je stejně jako v loňském roce každou středu odpoledne (15:30 - 16:30 hodin) připraven v dětském oddělení program se zajímavou knížkou, tzv. Knihodpoledne. Těšit se můžete na společné čtení, nové knižní hrdiny, tematické tvoření a další zajímavé aktivity spojené s vybranou knihou. Vítán je každý zájemce, bez ohledu zda je/není registrovaným čtenářem knihovny. Vstupné je zdarma a docházet můžete pravidelně každou středu, nebo podle vašeho zájmu.


Na všechny zájemce o nevšední dobrodružství čeká bojovka Dobrodruh Timo. Když se vám na pěti stanovištích podaří vyřešit daný úkol, získáte chybějící dílky do slepé mapy, která je klíčem k pokladu. A navíc můžete ještě soutěžit o komiksovou knížku z nakladatelství CREW KIDS!


Koncem letošního roku uplyne 350. let od úmrtí "učitele národů" Jana Amose Komenského. Tuto významnou osobnost si můžete připomenout prostřednictvím výstavy Komenský Timeline v dětském oddělení.



Tak na co ještě čekáte - hurá do knihovny :-)


28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page